Hem Om oss

Om oss

MyTrendyPhone Blogg – Låt oss först introducera

Eftersom du redan har besökt vår sida, utnyttja tillfället att underhålla dig själv med våra fantastiska inlägg som är både bra och roliga, och täcker alla ämnen inom teknologi, mobiltelefoni, surfplattor och en hel del andra teman och frågor som hör till den här informations-eran vi lever i. Är du förtjust i teknologi och vill du få veta det senaste inom techvärlden – så har du kommit till rätt ställe. Välkommen till den officiella bloggen av MyTrendyPhone.se – en av världens ledande butiker för mobil- och tablet tillbehör.

Blogg MyTrendyPhone SE

MyTrendyPhone Blogg erbjuder något för alla som är intresserade av teknik eller för alla gadget-fans där ute som helt enkelt tycker om att vara i trend och bli modemedvetna. Vi skriver om världens största märken såsom Samsung, Apple, Sony, Huawei, LG, HTC, Google Pixel m.m. där du kan informera dig om de senaste konkurrenserna på mobilmarknaden som klättrar upp till toppen steg för steg. Och här kan du också följa nyheter från vår webbutik och läsa några intressanta råd som kan hjälpa dig få ut det mesta av din smartphone eller tablet. I själva verket har den här kategorin ”tips och tricks” visats sig vara en absolut fullpottare bland våra läsare därför att det finns ett hav väldigt nyttiga råd som faktiskt funkar när du tillämpar dem. Vill dem också funka för dig? Varför kollar du inte upp det då?

MyTrendyPhone Blogg är inte bara tillägnad alla de teknikälskare där ute, utan också dig som vill få veta mer om nyheter inom prylvärlden eller dig som bara behöver råd och hjälp i samband med några tekniska problem med din enhet som vanligen kan uppstå. Tanken var att informera och framför allt underhålla våra följare. Och det är först och främst därför vi skriver denna blogg.

MyTrendyPhone – Sveriges bästa webshop gällande kvalitet samt erbjudande och pris

MyTrendyPhone är en webbutik som säljer alla slags tillbehör till mobiltelefoner, surfplattor, digitalkameror, bärbara datorer m.m. till marknadens mest överkomliga priser. Vi grundades år 2009 och snart har vi blivit en av de största online-butikerna för mobiltillbehör. Hos oss kan du finna endast utrustningar av högsta kvalitet – från attraktiva skal och fodral till olika typer av batterier och externa batterier såsom väldigt kvalitativa powerbanks, trådlösa laddare och många andra prylar till dina enheter. Förutom ovan nämnda produkter som vi bland annat erbjuder, kan du ta en titt på vår kategori ”Tillbehör” där du faktiskt kan hitta några av de mest intressanta och besökta prylarna.

Erfarenhet med MyTrendyPhones online-försäljning av sådana tillbehör har visats sig vara jättepositiv för vi har ständigt glada och nöjda kunder över hela Europa som om och om igen bestämmer sig att handla hos oss. Det har aldrig varit så lätt att handla som nu. Med snabb och trygg leverans och vårt högkvalitativa och välsorterade utbud av endast topprodukterna från de bästa varumärkena sätter vi standarden som inte är lätt att nå.

Håll dig uppdaterad var som helst och när som helst

Vi skriver för det mesta om de senaste trenderna inom mobilvärlden och vi sätter stort värde på vad våra läsare tycker. Därför vill vi gärna höra av dig om du har några frågor att ställa till oss för vår idé är att också inkludera våra trogna följare i konversationen och på så sätt förbättra vår sida. Så tveka inte att dela dina åsikter och förslag med oss i kommentarsfältet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev där du kan få de största nyheterna, de smartaste tipsen, de hetaste trenderna och den bästa idén direkt i din mejl.

Plus en hel del exklusiva inbjudningar, spännande tävlingar och härliga erbjudanden väntar på dig – allt du behöver göra är att besöka vår sida MyTrendyPhone på Facebook eller följa oss även i de andra populära sociala medierna såsom Twitter, Google +, YouTube och Instagram.