Tisdag Septiembre 26 2017

Volkswagen och Apple möts i iBeetle

07.18.2013 från · Lämna din kommentar 

Volkswagen iBeetle är ett äktenskap av Volkswagens ikoniska Beetle och Apples lika ikoniska iPhone

Volkswagen valde Shanghai Auto Show 2013 som plats för världspremiären av sin iBeetle – ett äktenskap av Volkswagens ikoniska Beetle och Apples lika ikoniska iPhone. iBeetle kommer i Coupe och Cabriolet varianter och har en centralt belägen dockningsport som speciellt utformats i samarbete med Apple. Det möjliggör en dockad eller odockad iPhone att kommunicera med bilen tack vare Beetle appen.

iBeatle

Iphone- gränssnittet ger föraren en mängd olika funktioner, inklusive navigering och streaming av online radio och spellistor via bilens ljudsystem. Det finns också ett “Expert”- läge som tillåter föraren att övervaka bilens prestanda, ett “Trainer”-läge för att jämföra körtider och bränsleekonomi samt för att dela trafik tips med andra förare, och ett “Milestones”-läge som belönar föraren för att slutföra olika uppgifter. Och naturligtvis, kan den också användas för att göra handsfree- telefonsamtal.

iBeatle

iBeetle inriktar sig mest på sociala nätverk. “Reader”-läge visar meddelanden från sociala nätverk och läser iPhones meddelanden högt. “Postcard” kan skicka föraren ett digitalt vykort med karta som visar iBeetle läge.

iBeetle kommer i ett urval av färger inklusive “Candy White” och “Deep Black Pearl Effect”, medan interiören har svarta sportsäten i “Vienna” läder. Volkswagen planerar att lansera iBeetle och iBeetle Cabriolet i början av 2014.

0

Kommentarer är stängda.