Löradg Oktober 21 2017

Vinn en fantastisk Xperia Tablet Z3 Compact!

Februari månaden är här, tillsamans med en ny Club Trendy tävling. Nu har du som medlem chans att vinna den nya Xperia Tablet Z3 Compact i vit!

CT tävling i februari

Varför ska jag bli medlem?

Som medlem får du många fördelar och helt gratis dessutom! Det är inte bara att du kommer att delta i vår tävling utan du får också 7% rabatt på alla våra produkter samt surfplatte- och mobilreparationer som kostar under 1000 SEK. Vi håller dig även uppdaterad med de senaste produktnyheterna.

Så gå med i vår Club Trendy * och handla hos oss.

Vinn Sonys lysande surfplatta i februari

Alla Club Trendy medlemmar som köper något på vår hemsida under den här månaden har lika stor chans att vinna, och kom ihåg att konkurrensen gäller alla MyTrendyPhone butiker.

Vad kan du förvänta dig av Xperia Tablet Z3 Compact?

Sony Xperia Z3 Tablet Compact lanserades i november 2014. Den är världens tunnaste surfplatta som väger bara 270 gram och mäter 213,4 x 123,6 x 6,4 mm. Den har 8.0- tumsskärm, 3GB RAM, en kraftfull fyrakärnig Qualcomm Snapdragon 801 processor och 16 GB internminne med möjlighet att utöka det med microSD kort upp till 128GB. Enhetens huvudkamera har en upplösning på 8,1 MP, medan dess framkamera är på 2,2 MP.

Vi önskar er alla lycka till!

* Club Trendy rabatt gäller endast för produkter och reparationer med ett pris under 1000 SEK som inte redan är rabatterade eller nedsatta.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!