Måndag Oktober 23 2017

Våra fantastiska julklappar under 600,-

12.10.2014 från · Lämna din kommentar 

Den mest underbara tiden på året är precis runt hörnet och vi är alla ute efter de bästa julklappar för våra nära och kära. Behöver du några idéer, har MyTrendyPhone ett par intressanta, användbara och roliga förslag under 600,-.

Ett egetdesignat eller ett festskal?

Festskal med julmotiv till mobiler

Vill du skapa ett eget skal som kommer att vara både unikt och personligt så kan vi självklart möjliggöra det för dig. Det är väldigt lätt att designa denna vackra gåva, och det tar bara ett par minuter på MyTrendyPhone:s sida. Det som du ska göra är att välja mobilens märke och modell och ladda upp den bild du vill ha på skalet. Sedan är det bara att rotera och beskära bilden om det behövs och du är redo att beställa skalet.

Vill du inte skapa ett anpassat skal, kan du ta en titt på vårt breda utbud av skal och fodral med julmotiv. Vi erbjuder dessa festskal till olika modeller, och därmed är vi säkra på att du hittar ett som du gillar bäst.

iHave Boss IA1350 PowerBank

Externt batteri till din mobil

För vi alla behöver extra juice till våra enheter, kan du inte gå fel med iHave Boss externt batteri efetrsom det kan skryta med en kompakt design och bra kvalitet! Missa aldrig ett samtal, lyssna på musik, titta på video, spela spel, och njut av dagar utomhus med denna hög kapacitet powerbank!

Bärbar FULL HD bildvideokamera

HD-videokamera till dina reseäventyr

Vill du spela in dina äventyr på vägen kan den här videokameran vara hjälpsam. Den drivs av ett uppladdningsbart batteri som laddas via bilens cigarettändare. Denna videokamera har en HD-upplösning och tack vare en mörkerseende lins kan spela in video även om det är mörkt.

iPega PG-9025 Bluetooth Gamepad

Gamepad från iPega till spelfan

De som älskar att spela spel på sina telefoner kommer att vara glad att denna Bluetooth Gamepad finns! Den är kompatibel med de flesta smartmobiler och surfplattor, och låter spelaren interagera med sin enhet via knapparna på gamepaden, hellre än dess pekskärm. Har du en familjemedlem eller en vän som är ett spelfan, kan den vara den perfekta present till dem!

Apple of Life Bordsladdare

Charge 'N' Fruits Apple of Life  mobilladdare

Apple of Life bordsladdare från Charge ‘N’ Fruits serien kan vara en perfekt julgåva tack vare sin roliga design och levande färger.

Genius Designer Graphic Surfplatta för barn

Surfplatta för barn från Genius

En riktigt bra julklapp för barn. Surfplattan levereras med en bred skärm, så att de kan måla, rita och skriva fritt, samt använda den som en mus eller spela spel. Låt dina barn gå på en kreativ äventyr fullt av spänning med den mest innovativa surfplattan från Genius.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!