Torsdag Oktober 19 2017

Välkomna till familjen! iMac Retina, iPad Mini 3, iPad Air 2 är snabbare och smartare än de tidigare modellerna

10.16.2014 från · Lämna din kommentar 

Brinner du för Apples produkter så här är lite info om iPad Air 2, iPad Mini 3 och iMac med Retina skärm som presenterades på kvällens Apple Event.

tre-nya-produkter-av-Apple

Den nya iPad Air 2 är tunnare jämfört med den förra modellen, 6,1 mm tjock, vilket är 18% tunnare än iPad Air. Denna är tydligen världens tunnaste surfplatta som kommer med en ny Apple A8X processor utformad speciellt för iPad Air 2. Apples A8X processorn är 40% snabbare än den tidigare iPad Air processorn och den kommer också med 2,5 gånger bättre grafikprestanda än den tidigare modellen. Det kommer också med Apples TouchID som gör att du kan låsa upp enheten med hjälp av ditt fingeravtryck, precis som på iPhone 6, iPhone 6 Plus och iPhone 5S. Det kommer också att fungera med Apple Pay som kommer med iOS 8.1.

den tunnaste surfplattan i världen

iMac med Retina Display har också presenterats på eventet och den kommer med en massiv 5K upplösning – 7 gånger fler pixlar än en full HD 1080p display! Nya iMac med Retina Display har en upplösning på 5120 x 2880 pixlar, och enligt Apple är detta den högsta upplösningen man kan ha på en dators skärm. Nya iMac med Retina Display levereras med ett urval av de senaste Intel Core i5 och Intel Core i7-processorer upp till 4GHz, det kommer också med Thunderbolt 2 och Radeon R9 grafik.

7 gånger fler pixlar än en full HD 1080p display

Som förväntat har Apple också presenterat deras nya Apple iPad Mini 3 som kommer att finnas i antingen med 16, 64 eller 128GB. Apple har också meddelat att de har sjunkit ned priset på sina nuvarande iPad Air, iPad Mini och iPad Mini 2 med 100$. Den nya iPad Mini 3 är utrustad med en 7,9-tum Retina-skärm och är utrustad med Touch-ID fingeravtrycksläsare samt med en 5 megapixel iSight kamera.

iPadMini3 i tre färger

0

Kommentarer är stängda.