Onsdag Oktober 18 2017

Välj ut det rätta skärmskyddet

10.30.2013 från · Lämna din kommentar 

Även om de flesta avancerade smarttelefoner skyddas av hållbart Gorilla glas, vilket ger dem extra skydd, finns det behovet av att använda rätt skydd för skärmen. Varje mobilskärm är utsatt för fläckar, fingeravtryck och repor, vilket gör telefonen förlora sin charm och skönhet.

iPhone 5 skärmskydd från Belkin

Om du vill hålla din telefon i gott skick, bör du välja rätt skärmskydd. Det finns i huvudsak tre typer av skärmskydd, var och en typ med sina egna fördelar och nackdelar. Läs denna lilla guide och hitta ditt perfekta skärmskydd.

* Clear- Detta är det mest bekväma och traditionella alternativet. Denna typ av skärmskydd ger klarhet och dess huvudsakliga syfte är att skydda mot repor och fingeravtryck. Du kommer att märka att vissa produkter inkluderar flera displayfilmer, medan andra har bara en.

Nackdelar: Om du köper en förpackning med två eller tre skärmskydd, får du ett tunt skydd som knappt är märkbart (när det används rätt). De skyddar din telefon mot repor precis som andra skärmskydd, men slites över tiden. Detta innebär att så småningom kommer du att behöva byta ut det slitna skyddet med ett annat från förpackningen. Skärmskydd som innehåller endast ett stycke i paketet är vanligen något tjockare, och de kommer att motstå repor under en längre period.

* Matte - Dessa skärmskydd minskar bländning samtidigt som skyddar din telefon mot repor. De gör det bekvämt att läsa på skärmen.

Nackdelar: “regnbågseffekt” och / eller ett utseende som är jämförbart med pixelering.

* Privacy- Dessa produkter begränsar betraktningsvinkeln på enheten, så att bara du kan se den aktiva skärmen. Dessa displayskydd skyddar även skärmen mot repor.

Nackdelar : Denna typ av skärmskydd kommer att göra displayen verka oklar.

Det finns också andra typer av skärmskydd, såsom de med spegel- effekt eller skärmskydd i form av färgglada skins. Om du vill ta hand om din mobil skärm, klicka här, välj din telefonmodell, gå till “skärmskydd” och hitta den bästa lösningen för dig.

0

Kommentarer är stängda.