Onsdag Oktober 18 2017

Utrusta och skydda din Kindle Fire HD 7 “

08.22.2013 från · Lämna din kommentar 

Kindle Fire HD översikt

Den senaste generationen av Kindle Fire HD säljs som en version med 7-tumsskärm och en större version med 8,9- tums skärm. Båda finns i 16 och 32 GB alternativ.

Amazon hävdar att TI OMAP 4470- processor i Kindle Fire HD 8.9 är betydligt snabbare än Nvidias Tegra 3 (7-tumsmodell har TI OMAP 4460 dual core 1,2 GHz, med stöd av 1 GB RAM). Skärmupplösningen är 1920 x 1200 (IPS- panel) för modellen med 8,9- tums skärm och 1280 x 800 för den mindre versionen.

Kindle Fire HD

Kindle Fire kör Android, men Amazon har anpassat detta system, så att surfplattan främst är lämpad för innehållet köpt via Amazons butik. Detta innebär att appar måste installeras via Amazon butiken och därför inte kan fritt installeras via Google Play. Det är fortfarande Android, även om nästan oigenkännligt.

Köp skyddande tillbehör till Kindle Fire HD 7- tums surfplatta

läderfodral till Kindle Fire HD 7 tum

När det gäller tillbehör till denna behändiga lilla surfplatta / e-reader vet vi alla att Amazon erbjuder många officiella tillbehör för den. Men om du hellre vill kolla vad mer det finns, se till att besöka mytrendyphone.se, för ett antal olika tillbehör för var och en 7- tums tablet.

När det gäller fodral och skal till Kindle Fire, erbjuder vi både modell-specifika och universella fodral till 7- tums surfplattor. Till exempel, Griffin Elan Passport Tablet fodral till 7 ” passar var och en tablet i denna storlek, medan iGadgitz Läderfodral till Kindle Fire HD 7″ är gjort speciellt med denna tablet i åtanke.

Å andra sidan, om du föredrar låg profils skydd, kan du alltid pröva några av de många färgstarka skinns för Kindle Fire HD.

Kontrollera hela sortimentet av Kindle Fire HD 7- tums tillbehör här: http://www.mytrendyphone.se/shop/amazon-kindle-fire-215278s.html

0

Kommentarer är stängda.