Torsdag Oktober 19 2017

Unna dig ett tidigt Black Friday erbjudande hos MyTrendyPhone

11.12.2015 från · Lämna din kommentar 

Vi är redan på god väg inne i november månad och den alltid närvarande semestershoppingfebern kommer snart att bli akut. Om sanningen skall fram, så kommer nog inte denna shoppingfeber att sjunka inom snar framtid, med ett par älskade helgdagar och veckor framför oss. Men vem säger att det inte ska finnas flera specialerbjudanden innan denna tid? Tja, om det finns någon som säger att det inte bör finnas erbjudanden denna period, så har de uppenbarligen ingen aning om vad vi har i beredskap för dig. Har vi kanske fångat din uppmärksamhet? Bra, nu behöver du bara scrolla ner lite för att ta reda på vilken typ av överraskning vi har i beredskap för dig!

En fantastisk tidig Black Friday rabatt hos oss på MTP

 

Tidigt Black Friday- erbjudande hos MyTrendyPhone

Så, vad har vi för spännande erbjudande i åtanke? Tänk er exempelvis olika prylar och mobiltelefontillbehör som du alltid har velat ha, men tidpunkten har bara inte varit rätt. Eller så har plånboken inte tilllåtit dig. Tja, lyckligtvis är det nu som både du och din plånbok kan tillåta er att handla! Detta speciella “tidiga” Black Friday – erbjudande är vi glada över att kunna meddela att priset på alla produkter i vår “Specialerbjudande” kategori har sjunkit med upp till 50%! Japp, du läste rätt. Nu kan du unna dig själv eller överraska dina nära och kära med en helt ny leksak eller något önskvärt tillbehör och faktiskt spara pengar! Erbjudandet är dock tidsbegränsat, så vi rekommenderar starkt att du sätter igång och klickar in dig så snart som möjligt.

Ingen tid att förlora, upptäck vårt Specialerbjudande innan det är försent!

Som ovan nämnt, så finns det en tidsbegränsning som du bör uppmärksamma. Därför bör denna viktiga information inte glida ur ditt sinne: detta erbjudande gäller till den 26 november kl 23:59. Det innebär i huvudsak att, när klockan slår midnatt, så försvinner detta magiska erbjudande lika fort som det kom, Askungens vagn förvandlas åter till en pumpa och vips! Erbjudandet är borta…. så se till att du använder det väl innan!

Du vet vad de säger: You snooze, You looze!

Vi hoppas att du har kul när du strosar igenom vårt omfattande urval av produkter och letar efter den perfekta, som du vill ha (till reducerat pris, såklart!) Och glad “tidig Black Friday shopping! :)

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!