Torsdag Oktober 19 2017

Två intressanta skal i en häftig 3D-teknik

06.20.2012 från · Lämna din kommentar 

Tillbehör som vi presenterar idag ska kanske möta din smak, om du är fascinerad av möjligheter som kommer med 3D-teknik. 3D skal till iPad 2 och iPhone 4S vi valt kommer definitivt att skilja din Apple-enhet från andra tack vare sin unika och vackra design.

Som du kan se på bilden nedan, är detta iPhone 4S/iPhone 4 skal väldigt snyggt med ett intressant 3D fjärilmönster, som kommer att lägga en touch av lyx till din iPhone. Detta iPhone 4S/iPhone 4 tillbehör ger bra skydd mot stötar och repor till din telefon, samt lätt tillgång till alla portar och funktioner i telefonen, vilket innebär att du kan använda telefonen utan att ta bort den från skalet.

Skal till iPhone 4S
3DLuxe Snap-on Skal till iPhone 4S

Ett annat skal som vi vill presentera idag är ett skal till iPad 2 med 3D fjärilmönster. Detta iPad 2 skal har en liknande design och funktioner som det ovannämnda skalet till iPhone 4/4S. Dess lätt och stabil konstruktion skyddar din iPad 2 mot stötar och dagligt slitage och ger tillgång till alla iPad 2 knappar och funktioner.

Skal till iPad 2
3DLuxe Snap-on Skal till iPad 2

3DLuxe Snap-on Skal till iPhone 4S/iPhone 4 och iPad 2/iPad 3 finns i olika färger och olika mönster. Om du är intresserad, besök vår hemsida www.mytrendyphone.se för mer information.

0

Kommentarer är stängda.