Tisdag Septiembre 26 2017

Tre fantastiska plånboksfodral till Samsung Galaxy S3

08.22.2012 från · Lämna din kommentar 

Denna typ av Galaxy S3 tillbehör är perfekt för alla som inte vill ta sin plånbok med sig vart man än går. Detta tillbehör erbjuder optimalt skydd och modernt utseende och man kan lätt hålla sina kreditkort, körkort och andra viktiga kort på ett ställe.

Sena Magia plånboksfodral till Galaxy S3

Galaxy S3 fodral från Sena
Galaxy S3 – Sena Magia plånboksfodral

Sena Magia plånboksfodral är gjort i läder och speciellt utformat för att erbjuda perfekt passform till din nya Galaxy S3. En säker magnetisk snap stängning kommer att hålla din smartphone på plats och skydda den mot dagligt slitage. Detta Galaxy S3 fodral är fodrat med extra mjuk insida som kommer att skydda din Samsung skärm.

FitCase DCC-11 Galaxy S3 Läderfodral

Galaxy S3 Läderfodral
FitCase DCC-11 Galaxy S3 Läderfodral

Med liknande egenskaper som den ovan nämnda modellen är FitCase Galaxy S3 fodral perfekt för att skydda din smartphone. FitCase DCC-11 Galaxy S3 Läderfodral är tillverkat i äkta läder och håller högsta kvalité för att ge din Galaxy S III optimalt skydd mot dagligt slitage. Detta tillbehör låter telefonen vara helt funktionsduglig. En annan bra funktion är att detta mobilfodral lätt kan vikas till ett stativ för enkel videovisning.

ForCell plånboksfodral till Galaxy S3

fodral till Galaxy S3 i läder
ForCell plånboksfodral till Galaxy S3

Ett annat snyggt och multifunktionellt fodral som är speciellt designat för din nya Samsung Galaxy S3. ForCell plånboksfodral till Galaxy S3 kommer att hålla din Galaxy S3 säker på plats, medan du fortfarande kan enkelt få tillgång till alla portar och knappar på telefonen.

OBS! För att få bästa möjliga skydd, rekommenderas Galaxy S3 skärmskydd.

0

Kommentarer är stängda.