Löradg Oktober 21 2017

Topp tre hörlurar och headset till din enhet

05.15.2012 från · Lämna din kommentar 

Moshi Vortex In-Ear Hörlurar

Moshi hörlurar har ett enkelt, okomplicerat och elegant yttre. Hörlurarnas kontruktion gör att de passar bra i örongången och ger utmärkt komfort. En ultra-lätt sladd (1,2 m) med integrerad mikrofon är tunn nog att passa bra i fickan. Det som präglar dessa Moshi Vortex In-Ear hörlurar är bra mellanregister, rena toner och väldefinierade bas. Dessa hörlurar är kompatibla med bl a iPhone 4S, iPhone 4, Xperia mobiler, de flesta Samsung mobilerna och iPad surfplattor.

Hörlurar
Moshi Vortex Hörlurar

Philips CitiScape Downtown headset

SHL5605PP/10 CitiScape Downtown headset är en av Philips nyaste modeller. CitiScape Downtown headset från Philips är diskret utformade utan designmässiga utsvävningar. Mellanregister är dynamiskt och bas är väl framträdande. Du kommer att vara mycket nöjd med ljudkvaliteten hos detta relativt billiga och snygga headset. Du kan välja headset i lila, svart och grå färgvariant.

headset
CitiScape Downtown headset från Philips

NoiseHush NX40 Stereo Headset

Propparna på NoiseHush NX40 Stereo Headset är inte överdrivet stora, men är försedda för att ge stabilitet. Lurarna sitter säkert i öronen även vid träning. Om du behöver ett sådant stereo headset som sitter ordentligt på löpturen är NoiseHush ett bra och billigt alternativ.

Stereo Headset
NoiseHush NX40 Stereo Headset

Välj ditt favorita headset eller annat iPhone 4 tillbehör, såsom iPhone 4S tillbehör och komplettera sitt sortiment. Besök vår hemsida, prenumerera på nyhetsbrev och få information om smarta tips och bra erbjudanden på mobilskal, Bluetooth headset, minneskort, batterier, batteriladdare, mobilväskor och mobilfodral.

0

Kommentarer är stängda.