Löradg Oktober 21 2017

Topp 3 Sony Xperia Z3 Skal

10.02.2014 från · Lämna din kommentar 

Oavset vilken smartphone du har är det alltid viktigt att skydda den mot stötar, repor och damm. På så sätt ska du kunna använda enheten under en längre period. Idag presenterar vi tre skydd till Sonys flaggskepp – Xperia Z3, som både skyddar mobilen och gör den unikt.

Baseus Brocade Skal

baseus-brocade-flip-fodral

Detta flipfodral är en bra lösning för att skydda din Xperia Z3 – det skyddar mot skador och du får tillgång till alla viktiga kontroler medan telefonen sitter i skalet. Skalet kan också vridas i fall du vill titta på en film på din smartphone och microfiber skyddar skärmen. Det intressanta mönstret och mjuka färger gör skalet snyggt och elegant.

Mofi Rui Skal

Mofi-Rui-Flip-Läder-Skal-Stand-Cover-for-Sony-Xperia-Z3

Finns i flera olika färger och är sjort av PU-läder medan på frontluckan finns det inlagd stålplåt som är tuftt och tålig. Även om detta är ett ultratunnt skal kommer det säkert skydda din juvel från vardagen skador.

Roxfit Touch Bokskal

Roxfit-BCT5151B-Touch-Book-Skal-Svart

På framsidan finns en beröringskänslig panel och i inre delen av skalet är täckt med ett slags mjukt skinn. Den robusta designen av Roxflit skalet ger dig maximalt skydd utan att störa telefonens funktioner. Det här skalet kan användas tillsammans med den officiella Sony Z3 laddningsstationen vilket innebör att du kan ladda mobilen via magnetiska laddningsporten.
Är det intresserad av våra skal och fodral besök gärna vår hemsida mytrendyphone.se. :)

0

Kommentarer är stängda.