Torsdag Oktober 19 2017

Topp 3: Roliga och praktiska appar som skakar om din vardag

09.22.2015 från · Lämna din kommentar 

Känns verkligen som om vi ibland långsamt blir så trötta på det dussinet appar och program som vi använder på daglig basis …Svaret på denna vardagstristess är att våga förändra! Det vi vill tipsa om i denna text är att du ser på dig själv, säger: “hjälp mig, Obi-Wan Kenobi, du är mitt enda hopp” sedan gärna kollar in dessa tre roliga och användbara appar som vi har valt fram bara för dig, och var förberedd på att få din dagliga smartphoneupplevelse radikalt förbättrad!

1. Genius: Få sångtexten korrekt!

Genius applikation

Vad sägs om ett program som ser till att du inte sjunger fel text närhelst du börjar nynna en extremt medryckande melodi? Det finns en app för detta (det finns en app för allt! :). Den kallas Genius och vad den ser till är att du aldrig mer glömmer en annan text igen. Hurdå? Den har tusentals textsånger som kommer med roliga line-by-line animeringar, som helt säkert gör textmemorering mycket mer underhållande. Appen innehar fler än 1,7 miljoner sångtexter och du kan också hitta texter till låtarna som spelas omkring dig. Genialt, eller hur?

2. Snowball: Din notificationsblockerare AdBlock

Snowball applikation

Nästa app på vår lista är en app som gör att du får alla meddelanden som du verkligen vill ha, och såklart inga av dem du inte kunde bry dig mindre om. Till exempel, så döljer Snowball-appen automatiskt skräppost anmälningar a la “8 av dina program har uppdaterats”. Å andra sidan lär den sig vilka appar och notifikationer du tycker om och boostar dessa. Inte nog med det, om du använder denna app så behöver du inte öppna Facebook, SMS eller WhatsApp – du kan svara på dina meddelanden direkt och ditt svar kommer att gå igenom rätt app varje gång.

3. Hooks: Uppdateringar på saker du bryr dig om

Hooks app

Vårt slutliga val för dagen är en app som kallas Hooks. Vill du ha uppdateringar och notifikationer för det du älskar? Denna app kommer att se till att du får det allra viktigaste! Du kan skapa personliga notifikationoer för konserter, festivaler, sport och matcher, nya filmer från din favoritskådespelare, vines, ja till och med om det väntas regn och extremväder så du inte missar en enda viktig höjdpunkt i livet!

Detta var vårt val av tre roliga och praktiska appar för er. Har du kanske en egen uppfriskande ny app att rekommendera? Passa på via kommentarerna nedan!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!