Måndag Oktober 23 2017

Tävla och vinn en iPad Mini 3 i guld

Du kanske redan känner till att varje månad förbereder vi coola tävlingar för våra trogna kunder och april månad är inget undantag. Tidigare hade våra kunder chansen att vinna LG G3, HTC One M8, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Tablet Z3 Compact och mycket mer.

Vinn en ny iPad

Är du kanske på jakt efter en Apple iPad Mini 3? I så fall har du ju nu en bra chans att vinna en.

Det är väldigt enkelt att delta i vår fantastiska tävling eftersom det enda vi kräver är att du:
blir medlem i ClubTrendy
– handlar något i MyTrendyPhone butik under april månad.

Men du får mycket mer med detta medlemskap. Alla våra Club Trendy- medlemmar får 7% rabatt* på sina köp under 1000 SEK, får uppdateringar med de senaste produktnyheterna och även deltar automatiskt om ett pris för 1000 SEK.

iPad Mini 3 – ett bra val

iPad Mini 3 mäter 200 x 134.7 x 7.5 mm och har en högkvalitets 5MP kamera på baksidan. Enheten kör iOS8 och har en 64- bitars tvåkärnig Apple A7 processor. På framsidan finns det en högklassig 7,9- tums skärm med en upplösning på 1536 x 2048 pixlar samt en 1,2MP kamera. Denna modell som vi tävlar ut har ett lagringsminne på 16GB medan man kan även hitta modeller med ett internminne på 64GB och 128GB.

* Club Trendy rabatt gäller endast för produkter och reparationer med ett pris under 1000 SEK som inte redan är rabatterade eller nedsatta.  OBS! Det går endast att använda en rabattkod eller erbjudande per köptillfälle.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!