Löradg Oktober 21 2017

Sony lanserar Xperia Z4 i Japan

Äntligen har Sony officiellt introducerat sitt senaste flaggskepp – Sony Xperia Z4. Just nu kommer den tyvärr att säljas endast i Japan.

Xpera Z4, en ny toppmodell

Xperia Z4 har en 5,2- tums skärm med en upplösning på 1080p, en 64-bitars åttakärniga Snapdragon 810 processor, 3GB RAM, och ett 32GB interminne som går att utöka med ett minneskort på upp till 128GB. Telefonen kör Android 5.0 Lollipop och erbjuder ett 2930mAh batteri som inte är utbytbart samt en något modifierad OmniBalance design med en metallram. Precis som föregångaren, har Xperia Z4 IP68-klassningen, vilket innebär att den är damm- och vattentålig.

På baksidan finns det en 20,7MP kamera med Sonys Exmor RS-sensor, G-objektiv och BIONZ bildprocessor. Kameragränssnittet erbjuder en ny funktion som möjliggör användaren att ta även bättre foton på mat. På framsidan finns det en 5MP vidvinkelkamera med Exmor R-sensor och bildstabilisering som reducerar skakningar under videoinspelningar.

Telefonen kommer att stödja flera språk inklusive svenska. Men just nu finns det tyvärr inte några upplysningar varken om dess prissättning eller när den kommer till svenska butiker.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!