Löradg Oktober 21 2017

Smartphonetillbehör: dags att förbereda sig för sommaren!

06.19.2015 från · Lämna din kommentar 

Sommaren är redan här (även om vädret säger något annat) och många av oss är redan under full gång med sommarsemestern, andra planerar sina resor dit där solen skiner och havet är nära!

Sommarens prylar

Sand mellan tårna, en kall drink i handen och skinande sol – finns det en bättre känsla än detta? För oss på MyTrendyPhone är det svårt att komma på något bättre, iallafall. Medan en vecka eller två med hav och sol kan vara den perfekta flykten från arbete och våra vardagliga sysslor och stress, kommer du fortfarande vilja hålla kontakten med dina vänner och familj. Ett Skype-samtal kanske, Facebookchatt på stranden när du har WiFi uppkoppling och en och annan Instagrambild på hur bra du har det på semestern brukar vara oundvikligt, och därför sker det rätt ofta att du tar din telefon eller surfplatta med dig, eller hur?

Precis som du, behöver din telefon eller surfplatta också förberedelse inför semestern. Så frågan är, vad behöver du ta med dig? Låt oss se: någonting för att skydda din enhet från exempelvis vatten och sand, kanske en bärbar energikälla (såsom en powerbank) och … eventuellt en vattentät högtalare? När vi ändå är inne på detta spår, vad är då en sommarsemester utan musik?

Här presenterar vi vårt lilla utplock av “måste ha” tillbehör för de varma sommardagarna som vi bara älskar.

Håll din enhet helt torr med ett vattentätt fodral

 

Vattentäta fodral

Ta bilder, läs e-böcker och lyssna på dina favoritlåtar på stranden utan att bekymra dig för något. Allt du behöver göra är att fixa ett vattentätt fodral till din telefon, och det är bara att köra! Universella fodral (som de på bilden ovan) är alltid ett utmärkt val när det gäller skydd till din surfplatta eller telefon, men vi erbjuder naturligtvis även de modellspecifika tillbehören, som är skräddarsydda för din enhet och sitter som handen i handsken!

Energi – viktigt både för dig och din enhet

 

Strömbanker för utomhusbruk

Om du är den som konstant lägger till bilder till ditt Instagram eller Facebook galleri, eller kanske nu när du har tid slutligen vill avsluta den där boken du har kommit igång med, så kommer din smartphone eller surfplatta att behöva lite mer energi än vanligt. Powerbanks för utomhusbruk är din bästa vän i detta fallet, eftersom de inte låter din telefon dö, just när du behöver den som mest! De är dessutom mer robusta än vanliga powerbanks / externa batterier.

MTP:s förslag: Powerbanks med solenergi är riktigt trevliga reskamrater, speciellt om du ska till en solig plats såklart! Du kan bokstavligen ladda din smartphone, digitalkamera eller andra enheter, var du än är!

Din favoritlåt på stranden bäddar för en ännu skönare dag

 

Vattentäta högtalare

Oavsett om du vill lyssna på låtarna medan du ligger och strävar efter den där perfekta solbrännan under dagen, eller kanske vid en privat strandfest på kvällen, behöver du en högtalare som följer med dig överallt. Hur låter detta; en flytande högtalare! Ja även det finns, och det är en riktig nöjespryl som kommer till nytta vid poolen eller stranden.

Finns det något mer du tror att du skulle behöva på stranden? Tala om det för oss så hittar vi det!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!