Torsdag Oktober 19 2017

Skriv blixtsnabbt på iPhone

09.23.2014 från · Lämna din kommentar 

Medan iOS levererar sina egna utmärkta tangentbord med förutsägbara textmöjligheter, är det för vissa helt enkelt inte tillräckligt snabbt. En otålig användare vill ytterligare funktioner, alternativa metoder för att skriva, och mest av allt – hastighet. Vi har utvärderat flera alternativ för det snabbaste sättet att skriva ett meddelande på en iPhone. Dessa program kan förbättra exponentiellt skrivhastigheten. De här apparna kan faktiskt hjälpa dig. Med iOS 8 på telefonen, kommer du kunna använda tredje part appar som standard tangentbord.

iosTouchPal Tangentbord – med TouchPal kan du svepa från bokstav till bokstav blixtsnabbt med hjälp av appens inmatningssystem. Metoden kan ta ett par försök att vänja sig vid att använda tangentbordet men slutligen kommer du att undra hur du någonsin klarade dig utan denna app.

ios-tangentbordSwiftKey Note – en Android favorit under senaste åren finns nu tillgänglig på iOS. Den har ett förbättrat gränssnitt och låter dig glida genom meningar som ett proffs plus automatisk korrigering som lägger fram förslag för nästa ord innan du skriver det. SwiftKey är inbyggd i Evernote-plattformen, säkerhetskopierar noteringar och lär din skrivstil utifrån ditt Evernote-arkiv. När du blir van vid Swiftkeys förutsägbara textmöjligheter, kommer du att spendera mindre tid att läsa om och ta bort ord från ditt SMS-meddelande och e-post.

iOS-tangentbord-iphoneMessagEase – är en av de mest skickligaste skriv-apparna du kan hitta på App Store. Det strömlinjeformade tangentbord som har större och färre “knappar” än Apples standardtangentborde, är utformad för att göra bokstäverna du använder ofta mest tillgängliga. MessagEase kan fungera som en effektiv ersättning för det ursprungliga iPhone tangentbordet.

iphone-tangentbord-appar

0

Kommentarer är stängda.