Söndag Septiembre 24 2017

Topp 3: Selfiesticks för helt perfekta bilder

01.22.2016 från · Lämna din kommentar 

Händer det att du själv inte syns på din selfies? Klipper du ut din kompis huvud varje gång ni tar ett gruppfoto eller är det så att du och Big Ben inte passar ihop på ett foto från din London-resa, ja då är det hög tid att skaffa dig en selfiestick! Är du redo för att ta nästa steg I ditt fotograferande och sluta oroa dig över att hälften av den världsberömda turistattraktionen saknas bakom dig? I vår webbutik har vi skapat en särskild kategori för universella selfiesticks just på grund av den stora efterfrågan. Här kommer vi att presentera tre modeller mer utförligt.

universell selfiestick

En selfiestick i fickformat

Med 4smarts universella och utdragbara selfiestick går det att föreviga de där bra-hår-dagarna från alla avstånd och vinklar! Denna kompakta modell levereras med ett praktiskt och bekvämt armband som du sveper runt handleden och därmed förhindrar diverse olyckor som kan uppstå vid spontana fototillfälen. När du är klar med ditt senaste fotomästerverk, så kan du helt enkelt infoga pinnen i fickan.

4-smarts-selfiestick

Ceriserosa någon?

Om du gillar vibranta, härliga färger så kan KSix selfiesticks vara rätt val för dig. De finns tillgängliga i olika nyanser av rosa, blått och grönt. Dra ut denna modell till över 1 meter och fånga ögonblicket du så gärna vill spara, hur enkelt som helst!

Ksix-selfiestick

Rock selfiestick med en Bluetooth-kameraslutare

Sist men inte minst, denna “resevänliga” selfiestick är utrustad med en avtagbar Bluetooth fjärrkontroll och en utdragbar stativadapter. Modellen är kompatibel med både iOS och Android så att du kan använda den tillsammans med dina kompisars olika mobilmodeller såklart!

rock-selfiestick

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!