Måndag Oktober 23 2017

Se hit – Några av MyTrendyPhones mest önskvärda tillbehör

12.19.2014 från · Lämna din kommentar 

Årets slut närmar sig med stormsteg, så nu tar vi tillfället i akt och tipsar om några av våra mest önskade produkter under året.

Magnetisk USB laddningskabel

Sony Xperia Z1 laddningsinnovation

Det här laddningstillbehöret kommer att passa perfekt till din Sony Xperia Z1, Z1 Compact eller Z2. Denna kabel är liten, kompakt och lätt så den kommer inte att ta stor plats i din väska eller ficka. Produkten introducerar en ny magnetisk laddningsinnovation som möjliggör en trygg och snabb laddning för användaren. Dock så kan man inte använda den som en data- eller synkroniseringskabel.

Universellt USB Dubbelports Externt Batteri

Dubbelports Powerbank på 13800mAh

Detta externa batteri är en allsidig produkt som du kommer att älska. Den har flertalet egenskaper och fördelar, så våra kunder blir alltid överraskade när de får produkten och testar den. Det är inte bara att batteriet passar en mängd olika enheter p g a diverse adaptrar som kommer med i förpackningen, utan den klarar också av laddning av två enheter samtidigt när den har en så hög kapacitet på 13800 mAh. Denna powerbank laddas via en miniUSB kabel eller en korrekt nätadapter (reseladdare/vägguttag) men där det sistnämnda inte följer med. Läs mer om batteriet här.

Belkin Dockningsstation

iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 5 / 5S Docka från Belkin

Vi presenterar också samtidigt en lysande bordsladdare som passar perfekt till din nya iPhone 6, iPhone 6 Plus. Har du kvar din iPhone 5 eller 5S? Inga problem, den passar även utmärkt till hela iPhone 5 serien. Laddaren har en snygg ädel aluminiumfinish så den ser riktigt elegant ut på ditt bord. Med dess möjlighet att ladda enheter både genom USB:n och en eladapter blir dockningsstationen en praktisk pryl som man bara måste ha.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!