Onsdag Oktober 18 2017

Samsung Galaxy S4 bränt sönder under kudden

07.28.2014 från · Lämna din kommentar 

En 13-årig tjej Ariel Tolfree satte sin Samsung Galaxy S4 under sig innan hon somnade och vaknade mitt i natten av lukten av något brinnande. Det var hennes Samsung Galaxy S4. Först kunde hon inte tro på att det just var hennes juvel och gick tillbaka och fortsatt att sova, men senare blev lukten mer framträdande.
s4-svart-edition
Det sägs att telefonen smält helt och det var svårt att känna igen om det faktiskt var en telefon eller något annat. Familjen påstår att ett ersättningsbatteri är en direkt orsak till branden. Vi känner till flera olika fall med liknande bakgrund, brand orsakad av tredje parts laddare och batteri. En iPhone-användare i Kina dog för ett par månader sedan på grund av en piratladdare. Lyckligtvis har Samsung bytt sin telefon samt alla objekt som skadats i samband med incidenten, men vi ska inte glömma bort den här varningen.
“Man ska inte täcka enheten med sängkläder, din egen kropp, kläder eller något material som väsentligt kan påverka luftflödet, telefonens funktioner och kan orsaka brand eller explosion som kan leda till kroppsskador”.
0

Kommentarer är stängda.