Måndag Oktober 16 2017

Samsung Galaxy S3 skal som en julklapp

12.05.2012 från · Lämna din kommentar 

Världens mest sålda smarta telefonen, Samsung Galaxy S3, är en av de mest efterlängtade enheterna runt om hela världen. Med en 4,8-tums skärm, snabb quad-core processor och en stor minneskapacitet, är det inte förvånande att den här telefonen har rekordförsäljning.
Eftersom julen sakta närmar sig, vill vi föreslå en perfekt julklapp till alla Galaxy S3 ägare – snap-on skal med olika julmotiv- alla av dem är gjorda i slagtålig och lätt TPU i hög kvalitet.

julskaL till Galaxy S3

Galaxy S3 skal med julmotiv

Galaxy S3 skydd skyddar din mobiltelefon mot repor och håller den säker från stötar och repor, och på samma gång, kommer telefonen att se trendigt ut! Anpassa din nya Galaxy S3 för att vara lika unik som du är med ett av våra perfekt konturerade skal. Eleganta och lätta är dessa Samsung Galaxy S3 skal det perfekta sättet att dela julen med världen. Ta hand om din telefon med ett av våra funktionella och moderna mobilskal som är perfekta för dagligt bruk, eftersom de erbjuder fullständig tillgång till alla knappar, portar och skärmen på Galaxy S3.

0

Kommentarer är stängda.