Onsdag Oktober 18 2017

Samsung Galaxy Ace 2 skyddstillbehör

07.25.2012 från · Lämna din kommentar 

Denna kraftfulla, välkända och eleganta smarttelefon – Samsung Galaxy Ace 2 kommer med ett stort inbyggt minne på 4 GB, utmärkt batterilivslängd och möjliggör snabba nedladdningar av olika filer som HD-filmer, videor, spel. Telefonens design är enkel men ändå elegant och modern och Ace 2 ligger skönt och bekvämt i handen.

Idag tipsar vi om olika typer av Galaxy Ace 2 tillbehör som kommer att skydda din fantastiska smartphone.

1. TPU fodral för Samsung Galaxy Ace 2 I8160

fodral för Galaxy Ace 2
TPU fodral för Samsung Galaxy Ace 2

Detta svarta TPU fodral ger användarna ett enkelt sätt att skydda sin mobil och uttrycka sin personliga stil. Detta Galaxy Ace 2 fodral är utan tvekan ett av de mest säljande mobilfodralen till Samsung Galaxy Ace 2 på den svenska marknaden. Enkelt design och hållbart TPU material kommer att skydda Galaxy Ace II mot damm, vatten och värme.

2. ZAGG InvisibleSHIELD Universal Skärmskydd – en enkel och bra skyddslösning

displayfilm
ZAGG-InvisibleSHIELD – displayfilm

Denna displayfilm kommer att skydda både fram- och baksida på din telefon. I kombination med ett mobilskal eller mobilfodral är detta displayskydd en enkel lösning till det vanliga problemet med repig display. Invisible Shield ger ett utmärkt skydd mot repor vilket kommer att förlänga livslängden på din Samsung Galaxy Ace 2.

3. Starcase Lavato fodral – äkta läder

fodral från Starcase
Lavato fodral från Starcase

Detta mobilfodral är gjort i äkta läder och tack vare inovativ design och enkel utdragsfunktion får din mobil det bästa möjliga skyddet.

0

Kommentarer är stängda.