Onsdag Oktober 18 2017

PowerBank: en smart lösning för att ladda din mobil

06.19.2014 från · Lämna din kommentar 

Det är frustrerande när batteriet på din mobil tar slut, och du har bestämt upplevt det. I dag presenterar vi en del externa batterier som kan rädda dig :) Och några av dem är inte bara externa batterier ;)

låg batterinivå
2-i-1: Bordslampa och PowerBank

 

2-in-1 externt batteri och bordslampa

Det här är en praktisk lösning eftersom man får både ljus och ett sätt att ladda sin smartphone. Det är praktiskt att ha denna strömbank i bilen.

Din bästa resekamrat: Vikbar Solar PowerBank!

Vikbar strömbank som använder solenergi

Här kommer sommaren, och om du vill njuta av livet utomhus, då kan denna PowerBank ladda din mobil. Då är det möjligt att spela upp musik och koppla av utan att vara rädd att ditt mobilbatteri tar slut. Och dessutom är enheten miljövänlig eftersom den använder solenergi. Så trevligt!

Eftersom vi pratar om musik, varför inte 2-in-1 högtalare och strömbank?

 Högtalare och PowerBank

Om du gillar att grilla och njuta av livet utomhus, så kan du också njuta ännu mer med bra musik. PowerBank laddar din smartphone och låter dig spela upp musik samtidigt. Det är inte bara externt batteri, utan högtalaren också! Och enheten kan också användas som en telefonhållare ;)

Vatten-och dammtät strömbank för äventyrare

Dammtät och vattentät strömbank

Denna vattentäta lilla enhet är mycket tuff och praktisk. Därför är den perfekt för sommaren eftersom du behöver inte tänka på om ditt batteri snart blir tömt.

P.S. Den har en LED-indikator och en inbyggd ficklampa dessutom ;)

Vilken av de fyra gillar du bäst?

Kom ihåg att du kan hitta massor av olika modeller på vår hemsida: gå till mobilbatterier, välj din modell så att du kan hitta batterier som passar din enhet.

0

Kommentarer är stängda.