Löradg Oktober 21 2017

Parrot Zik design av Starck: Bluetooth-hörlurar med NFC, ANC och touch-kontroller

06.13.2013 från · Lämna din kommentar 

Samarbetet mellan Parrot och den välkända designern Starck resulterade i de mest innovativa hörlurarna under de senaste åren. Den innovativa designen är bara en av de funktioner som skiljer Parrot Zik från andra. Detta headset kommer också med: Bluetooth, touch-kontroller, app för iOS och Android, NFC, aktiv brusreducering.

Parrot Zik Bluetooth headset

Det laddas via mikro-USB-kabel / USB som du kan ansluta till en dator eller till vägguttaget, och det tar ca 30/40 minuter beroende på återstående laddning. Lithium-ion batteri på 800 mAh sägs pågå 24 timmar på standby och 6 timmars musikuppspelning.

Parrot Audio Suite app är tillgänglig för gratis nedladdning för iOS (även tillgänglig för Android). Denna app ger dig möjlighet att se batterinivån, uppgradera firmware i hörlurarna och justera effekter och ljud.

En annan viktig aspekt av dessa hörlurar är aktiv brusreducering. Touch-kontroller är också något som vi aldrig träffat innan med ett Bluetooth- headset. En enkel gest för att ändra ljudstyrkan .. Svaret är alldeles utmärkt och exakt.

Zik Parrot headset

Vi fokuserat inte mycket på utformningen av Parrot Zik hörlurarna eftersom vi tror att bilderna är tillräckligt förklarande. Starcks verksamhet är exceptionell och gör dessa hörlurar unika. Metall och läder är perfekt kombinerade vilket resulterar i prestige och elegans. Den enda nackdelen med högkvalitativa material och all teknik är att hörlurarna är ganska tunga (mer än 300g).
Om du vill kolla ett annat headset, klicka på länken http://www.mytrendyphone.se/shop/headset-ljudtillbehor-54812s.html

0

Kommentarer är stängda.