Onsdag Oktober 18 2017

Parrot Zik 2.0 Hörlurar är perfekta för hipsters

10.01.2014 från · Lämna din kommentar 

Parrot är mer känt för sina drönare, men företaget har jut meddelat helt nya hörlurar Zik 2.0. De är färgglaga, funktionsspäckade och annorlunda. Du kan justera ljudinställningarna för var och en låt så att de låter som det perfekta ljudet för dina öron. Med andra ord, det är en hipster dröm.

hipsters-dröm

Precis som sin föregångare är Zik 2.0 är Bluetooth-hörlurar med aktiv brusreducering. Den här gången är Zik lite lättar och har fler funktioner. Drar du åt höger hoppar du till nästa låt, drar du uppåt häjer du volymen osv. Du kan koppla ihop din telefon med NFC och anslut en ljudkabel för att få en bätte batteritid. Resten händer i själva telefonen. Alla dessa inställningar kan finjusteras och sparas för enskilda låtar. Du kan spendera timmar att optimera dina inställningar för en lång spellista. Det kan ta tid att vänja sig vid dessa hörlurar och få ut det mesta av dem. Det är en avvägning; du ger upp bekvämlighet för ett förbättrat slutresultat. Dessutom kan du njuta av processen att leta efter denna förbättrade slutresultat.

Zik 2.0 kommer att finnas tillgängligt i november och kommer att kosta 399$ – detta är ett pris som känns svårt att svälja, men det spelar egentligen ingen roll om du är ute efter denna typ av hörlurar. Det ser mer ut som en upplevelse än produkt.

0

Kommentarer är stängda.