Onsdag Oktober 18 2017

OtterBox Fodral för HTC One

03.08.2013 från · Lämna din kommentar 

Mobila enheter, särskilt de från HTC, är väldigt dyra. En känd tillverkare av skyddsfodral med många års erfarenhet inom detta område är naturligtvis OtterBox. OtterBox fodral skyddar din telefon på högsta nivå. Så om du letar efter ett pålitligt skydd för din telefon, är OtterBox fodral ett måste. Eftersom de är kända för att göra fodral och tillbehör för nästan alla populära smartphones och surfplattor på marknaden, finns OtterBox HTC One fodral redan i försäljning.

HTC One fodral

OterrBox Commuter Series Fodral för HTC One

Om du tror att aluminiumskal är inte starka nog för din HTC One, erbjuder vi vackra och tåliga skyddsfodral för din telefon. OtterBox har sett till att deras fodral i allmänhet följer designen av telefonen så mycket som möjligt. Dessa HTC One fodral från både Commuter och Defender serien finns i olika färger.

HTC One fodral

HTC One OterrBox Defender Series Fodral

HTC One fodral från Commuter Series kombinerar både hårt polykarbonat och mjukt silikonskal, samt ett skärmskydd. Å andra sidan, består Defender Series HTC One fodral  av tre lager av skydd som håller din telefon som ny.

0

Kommentarer är stängda.