Måndag Oktober 16 2017

Officiella tillbehör till Galaxy S4

03.18.2013 från · Lämna din kommentar 

Tillsammans med det nya flaggskeppet lanserade Samsung sina officiella tillbehör, som representerar allt som en modern användare vill ha.

Tillbehör för spelare

officiellt tillbehčr galaxy s4- gamepad

Game Pad till Galaxy S4

Game Pad är ett speltillbehör som spelare kommer att älska. Det används som spelkontroll och påminner om Xbox- kontroller med två joysticks.

Batteri och laddare

Galaxy S4 laddnignstillbehör

externt batteri och trådlös laddare till Galaxy S4

Ett extra batteri finns även som det officiella tillbehöret till Galaxy S4. Det är ett snyggt tillbehör som garanterar ditt batteri aldrig tar slut. Samsung vet hur mycket batteri är viktigt, då, trots det kraftfulla 2600 mAh Galaxy S4 batteriet  har de berett både externt batteri och trådlös laddare (Wireless Charging Pad / Cover).

Underhållning och hälsa

Samsung Galaxy S4 träningstillbehör

S Band, Samsung Body Scale och HRM

S Band är ett träningstillbehör som fungerar tillsammans med S- Hälsa app. Det är vattentätt och kan användas för många saker – för att spela in dina steg, antal förbrända kalorier, avståndsmätning, etc. Med S-Band och Samsung Body Scale (som mäter din vikt) får du en bättre insikt i din hälsa. Body Scale skickar information till din Galaxy S4 via Bluetooth. HRM (pulsmätare) mäter hjärtslag. Och slutligen, för att ta hand om din hälsa och träna bekvämt, har Samsung ett fantastiska headset, som har två högtalare i varje hörlursuttag och volymkontroller.

Galaxy S4 skydd

Officiella skal och fodral till Galaxy S4

Officiella skal och fodral till Galaxy S4

Och det viktigaste tillbehöret är naturligtvis skyddstillbehör dvs skal och fodral. För den här telefonen har Samsung flera skyddande skal och fodral och vad som drar mest uppmärksamhet är definitivt S View Cover, vilket är ett flip fodral med ett genomskinligt fönster som gör det möjligt att använda telefonen utan att ta bort luckan som skyddar skärmen. Genom det här fönstret kan du kolla in uppdateringar, inkommande samtal och batteristatus. Protective Cover + är ett Galaxy S4 skal som ger överlägset skydd för din smartphone. Det finns också ett läderfodral till Galaxy S4 och ett flip fodral i olika färger, som också kan hittas till Galaxy S3.

0

Kommentarer är stängda.