Måndag Oktober 16 2017

Nya OtterBox Defender iPhone- och Galaxy S3- skal aviserat

02.28.2013 från · Lämna din kommentar 

Om du har investerat i din smartphone mycket så är det sannolikt att du vill skydda denna investering med ett elegant anpassningsbart mobilskal.
Otterbox, tillverkare av en lång lista av tillbehör för de mest sålda smartphones i världen, har aviserat nya färgalternativ för användare när man köper Defender serien skal. Dessa skal kommer med allt du behöver för att skydda din smartphone mot en olycka. Otterbox Defender inkluderar ett tvådelat skal av polykarbonat plast på utsidan, en silikongel som fungerar som en stötdämpare och ett skärmskydd för att undvika eventuella repor.

Otterbox Defender serie till Galaxy S3 och iPhone

Nya färgkombinationer för Defender serien aviserat

Du kan bygga din egen färgkombination och färgalternativ för det inre och yttre skalet. Otterbox Defender silikon finns i svart, grå, kricka, blå och lila, medan de inre och yttre polykarbonat skal finns i svart, vit, kricka rosa, gul, orange och blå. Skalet inkluderar också en bältesklämma som finns endast i svart. Tyvärr kommer inget av dessa iPhone skal att ge användarna skydd mot vatten. Dessa skal är tillgängliga för Samsung Galaxy S3 och Apple iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5.

0

Kommentarer är stängda.