Löradg Oktober 21 2017

Nya iPad Pro – bättre på allt!

06.16.2017 från · Lämna din kommentar 

Nya iPad Pro är faktiskt magnifik

Apple introducerade två nya surfplattemodeller på WWCD eventet i San Jose, den helt nya iPad Pro 10.5 samt en ny, uppdaterad modell med den större skärmen, 12.9 tum. Modellerna imponerar verkligen med sina specifikationer, såpass att de kan ersätta din bärbara dator med alla coola nya funktioner. iPad Pro modellerna kommer finnas tillgängliga i silver, space grey (svart / grå), guld och rose gold (roséguld) och det första man lägger märke till visuellt och designmässigt är de ytterst små och smala kanterna på surfplattan (som naturligtivs idag är så mycket mer än bara en surfplatta). Ramen runt skärmen har blivit reducerad med upp till 40% jämfört med föregångaren, däremot är vikten densamma som tidigare. Touch-ID funktionen fungerar precis som tidigare, och finns fortfarande på framsidan men snabbheten och funktionaliteten har blivit mycket, mycket bättre.

 

Vit ny iPad Pro

Källa: macworld.com

 

Båda modellerna kommer med helt nya skärmar, som ingenjörerna hos Apple jobbat intensivt med för att få till. Displayerna kommer numera med högre ljusstyrka, True Tone, P3- färgomfång men framtförallt nya Pro Motion, en ny teknik som tillåter mycket snabbare och bekvämare användning av skärmen. Detta genom en kombination av 120 Hz uppdateringsfrekvens (jämfört med tidigare 60) samt betydligt kvickare svarstid. Allt detta för att bildkvaliteten upplevs som mycket bättre. Batteritiden blir även den bättre genom att skärmen automatiskt justerar belysningen baserat på vad du gör och omgivningen.

Ursnabb processor i nya iPad Pro
Apple hävdar att den nya iPad Pro är snabbare än de flesta laptops. Den nya A10X hjärnan har nu dubbelt så många arbetande kärnor än tidigare, sex cpu- och hela tolv gpu-kärnor. Detta gör att bildredigering av 3D-bilder, arbeta med 4K videor eller spela komplicerade spel nu blir lätt som en plätt. Geekbench har genom sitt testresultat uppvisat ett otroligt resultat, speciellt vad gäller det flertrådade. 3832 poäng var det enkeltrådade resultaten, medan det flertrådade (multi-core) uppgick till hela 9091 poäng! Detta är 64% mer än i Iphone 7 Plus och hissnande 84% mer än gamla Ipad Pro. Kombinerat med nya iOS 11 (som förväntas efter sommaren), kommer användningsupplevelsen att upplevas som mer flytande, snabb och stabil. Nyheterna som kommer med nya OS handlar om en extern filhanterarapp, förbättrad multitasking och dra-och-släpp stöd.

 

Svart iPad Pro

källa: Techradar.com

 

Priset är dock en sak som vi troligen inte kommer att imponeras av (eller eventuellt imponeras av hur pass dyr den nya Apple enheten faktiskt är). Även priserna på tillbehören (särskilt det smarta tangentbordet) kommer att bli i högsta laget, vilket kanske kan vara en orsak till att vissa personer väntar med köp, ett tag iallafall. Kom ihåg att du alltid kan köpa prisvärda iPad tillbehör av hög kvalitet hos MyTrendyPhone!

 

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!