Tisdag Septiembre 26 2017

Nokia BH-505 Bluetooth Stereoheadset – en praktisk tillgång till samtal

02.08.2012 från · Lämna din kommentar 

En snygg enhet som är skräddarsydd för en aktiv livsstil

Nokia BH-505 stereo headset syftar oftast på aktiva människor. Om du letar efter ett stereo headset för att lyssna på dina favoritlåtar eller svara samtal när du tränar, kan Nokia BH-505 vara precis vad du behöver. Det är ett elegant och lätt Bluetooth headset som hänger bekvämt runt halsen. Headsetet väger bara 36 g och du kommer aldrig att känna obehag när du bär det.

 Bluetooth Stereoheadset

Nokia BH-505 Bluetooth Stereoheadset

Vad som gör dessa trådlösa hörlurar extra speciella är en överlägsen ljudkvalitet i bullriga eller blåsiga miljöer tack vare DSP (Digital Signal Processing) teknik. Headsetet är utformat för att stå emot regn, svett och stänk och alla känsliga delar av headsetet är välgömda. Strömbrytaren, LED-lampor och laddningskontakten sitter diskret placerade.

stereo headset

Nokia 505 Bluetooth stereo headset

Du kommer att vara särskilt imponerad av dess vackra och minimalistiska design samt utbytbara öronkuddar. Det är inte för dyrt och ljudkvaliteten är imponerande för en så smal enhet. Det är lätt att använda headsetet och detta Bluetooth stereoheadset kommer att fungera briljant med nästan alla Bluetooth-aktiverade mobiltelefoner (även iPhone).

Beskrivning:
* Mått: 125 x 137 x 58,5 mm
* Vikt: 36 g
* Nokia 2 mm-kontakt för laddare
* Bluetooth-version: 2.1 + EDR

Förpackningen:
* Nokia BH-505 Bluetooth stereo headset
* Öronsnäckor
* Nokia Reseladdare AC-3
* Användarhandbok

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!