Måndag Oktober 23 2017

Naztech Bordsställ till iPad 3

06.25.2012 från · Lämna din kommentar 

Tycker du att ditt nuvarande stativ till iPad 3 (eller en annan surfplatta) är ganska tungt att bära runt från en plats till en annan? Letar du efter ett bra stativ som får upp din enhet i rätt betraktningsvinkel? Ett anständigt stativ är alltid en prioritet för alla användare av surfplattor. Dagens Tablets är utrustade med olika funktioner och applikationer och utan ett bra stativ är det verkligen svårt att njuta av deras funktioner.

Bordsställ till iPad 3
Naztech Bordsställ till iPad 3

Naztech stativ är definitivt ett av de mest eleganta och bra stativen på marknaden och en bra lösning för dig. Detta iPad 3 tillbehör är extremt bekvämt och kompakt. Du kan placera stativet var som helst, och din surfplatta kommer inte att förlora sin funktionalitet. Naztech stativ till iPad 3 är tillverkat av aluminium, vilket gör det mycket hållbart och slitstarkt. Tillbehöret väger omkring 6,9 gram och är 1 tums brett. Stativet levereras med en snygg resväska som kan användas för att transportera detta behändiga tillbehör.

stativ till iPad 3
Naztech stativ till iPad 3

Detta Naztech bordsställ är kompatibelt med iPad, iPad 2, iPad 3, Samsung P1000 Galaxy Tab, Blackberry Playbook, HTC Flyer, Motorola Droid Xyboard 8.2, Motorola Droid Xyboard 10.1, Motorola Xoom, Sony Tablet S.

Om du behöver något annat för din dyrbara surfplatta, laptop eller smartphone, kan du hitta ett bra urval på MyTrendyPhone.se. Här hittar du högkvalitativa tillbehör till iPad 3, Galaxy S3 tillbehör, iPhone 4 tillbehör, etc.

0

Kommentarer är stängda.