Onsdag Oktober 18 2017

MyTrendyPhones lyckliga vinnare: juni edition

07.08.2014 från · Lämna din kommentar 

Varje månad organiserar vi på MyTrendyPhone spännande tävlingar för vår mest trogna kunder som får chansen att vinna fantastiska priser. Idag vill vi meddela vem som vunnit.

Recensionstävling

Om du är ny i våra recensionstävlingar så funkar det: deltagare kan vinna ett presentkort och handla i vår butik, men du behöver lämna en feedback om de produkter som du köpt och du är automatiskt med i tävlingen.

MTP vinnare

Vinnare för juni månad är Chi Liu (Tyskland):” Tack för det stora presentkortet. MyTrendyPhone misslyckas aldrig att överraska oss :) Och tack en gång till för att ni reparerat min HTC One M8, det var bara ni som kunde göra det.”

Club Trendy

vår Club Trendy vinnare

För att kunna vara med i vår Club Trendy tävling måste du vara medlem i klubben. Du behöver köpa något på vår hemsida under aktuella månaden. Denna månad har vi en ny CT-vinnare, Geir Skaret (Norge) som vunnit en HTC One M8! Han säger: “Så gøy! Det er klart jeg er glad!
Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette å handle hos dere fordi utvalget og prisene er bra. Og det har alltid vært rask levering :-)

Vi säger grattis till våra vinnare! :)

0

Kommentarer är stängda.