Löradg Oktober 21 2017

MyTrendyPhones favoritskal till din iPhone 6S och 6s Plus

10.16.2015 från · Lämna din kommentar 

Kan du tänka dig att det redan gått en månad sedan Apple officiellt presenterade sitt senaste flaggskepp. Ja, tiden går verkligen snabbt i smartphonevärlden, och utanför likaså. Men ifall du är ett fan av Cupertino-jätten, så har du haft tid att spana in både iPhone 6s och iPhone 6s Plus under den senaste månaden, deras funktioner och specifikationer samt huruvida du kommer att köpa en av dem (eller redan köpt!). Under loppet av en och samma månad, har vi på MyTrendyPhone inte bara haft chansen att lägga till två nya telefonmodeller till vårt sortiment, men också uppdaterat vårt utbud av viktiga tillbehör för båda handenheterna, det vill säga skal och fodral. För att ge dig en förhandsvisning av vad vi har i vårt sortiment, och kanske hjälpa dig att avgöra vilken produkt du så småningom kommer att förvärva, har vi förberett tre olika iPhone 6s och 6s Plus skal för dig idag. Låt oss kolla in dem tillsammans!

Endast för älskare av Apple:s originaltillbehör

skal till iPhone 6s-iPhone 6s plus
Om du är en sådan som vill ha allt med Apples logotyp på, så rekommenderar vi att du investerar i dessa ombonade silikonskal till din iPhone 6s eller 6s Plus. Inte nog med att de passar perfekt till din nya enhet, de kommer också med ett mjukt foder gjort av microfiber på insidan som ytterligare skyddar din iPhone. Dessa skal tillför inte bulk eller förstorar din enhet och finns i flera färger, bara välj den du gillar bäst!

Den ultimata formen av skydd för iPhone 6s / 6s Plus

Beyond Cell iPhone 6S-iPhone 6S skal
Beyond Cell är kända för att producera högkvalitativa skal och fodral till olika smartphones på marknaden, så det är då inte konstigt att de har ett stort sortiment av produkter för iPhone 6s modellerna. Robusta och stötdämpande erbjuder dessa speciella tillbehör även en stativfunktion som hjälper dig att visa videofilmer och foton från en bekväm vinkel.

Lysande iPhone 6s och 6s Plus Swarovski skal

swarovski skal till iPhone 6s iphone 6s plus

Om du inte vill att något riktigt så enkelt som ett vanligt silikonöverdrag, eller helt enkelt är sugen på att piffa upp din smyckessamling med Swarovski så kan du njuta av att få ett skal med ett intressant mönster, foto, eller som i det här fallet, Swarovskikristaller! Men det finns mer att hämta av dessa Swarovskiskal än bara deras snygga utseende. Den hårda, tåliga plasten skyddar din telefon från stötar och repor, och snap-on designen kommer att säkerställa att det sitter kvar och stannar där det är, hela tiden.

Bonus: Batteriskal ger dig mer energi till din iPhone 6s

iPhone 6s iPhone 6s plus batterifodral
Direkt från Naztech till dina händer kommer iPhone 6s batteriskal som förlänger livslängden på din smartphone. Detta innebär att du kan fortsätta spela spel, lyssna på musik och ta bilder utan att behöva oroa din för att din iPhone får slut på batteri när du behöver det som mest! Vi rekommenderar varmt dessa fodral för alla som har svårt att släppa taget om sin telefon under dagen :)

Om du vill se fler iPhone 6s eller iPhone 6s Plus skyddande skal, svep över till vår hemsida och känn dig fri till att bläddra igenom vårt produktsortiment på egen hand!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!