Måndag Oktober 23 2017

MyTrendyPhone Sverige tipsar på julklappar- budget

11.28.2012 från · Lämna din kommentar 

Vill du ge bort några presenter i jul, men din plånbok säger “nej”? En julklapp behöver inte vara för dyr för att visa dina käraste att du älskar dem. De kommer att uppskatta ditt bemödande. Här kommer några julklappstips för under 140 SEK.

Caps stereo  hörlurar från Griffin

Grffin stereo in-ear hörlurar- lila

Något som alla behöver är ett par fina hörlurar. Vårt stereo headset kommer från Griffin och vårt val är det i lila färg, men det också finns i grön. Detta headset passar alla enheter som har 3,5 mm hörlursuttag. Griffin erbjuder tre olika storlekar av silikonhöljen för maximal bekvämlighet. Kolla in deras pris, du kommer att vara mycket nöjd hur billiga de är.

smartphone hållare- billig julklapp

Smart Dashboard bilhållare- universell

Pris på följande iPhone hållare kommer helt enkel att förvåna dig. Dashbord Smart Universal bilhållare passar alla mobiltelefoner, MP4- enheter, GPS osv. Denna billiga smartphone hållare har en enkel design och är lätt att använda. Tack vare självhäftande gummi håller den enheter säkra på plats och har en viktig funktion- den är stötdämpande.

mobilskal till iPhone 4 och iPhone 4S- snögubbe och hjärta

Gig Heart and Snowmen iPhone skal- 4 och 4S

Med hänsyn till att många äger iPhone 4, kommer ett mobilskal till iPhone 4 att vara en perfekt julklapp. Detta skal till iPhone 4 är inte ett ordinärt mobilskal- detta är ett julskal. Med äkta jul- och vintermotiv. Dess bas är vit med ett stort hjärta och en söt snögubbe. Du kommer att gilla detta Gig Heart and Snowmen TPU skal till iPhone som passar både iPhone 4 och iPhone 4S. Dess pris? Otroligt.

0

Kommentarer är stängda.