Måndag Oktober 23 2017

MyTrendyPhone: Rekommenderade julklappar för henne

11.27.2012 från · Lämna din kommentar 

Hon är en speciell person. Hon förtjänar bara det bästa. MyTrendyPhone.se förstår detta och möjliggör dig att välja ut något speciellt från Sveriges bredaste sortiment av mobiltillbehör och andra prylar. Besök vår sida med julklappar och vi är säkra att du hittar något efter din smak. I alla fall har vi förberett tre fantastiska gadgets för dem som inte kan bestämma sig för passande gåvor.
Alla tre prylar är röda.

Bluedio Bluetooth headset- rött

Mono Bluetooth Headset från Bluedio- rött

Bluedio erbjuder också fantastiskt T20 Mono Bluetooth headset i röd färg. Ett Bluetooth headset är det säkraste sättet att man tar ett samtal medan kör. Röda är både kärleksfärgen och julfärgen och detta headset från Bluedio är en perfekt gåva för henne.

Attache Slim väska för surfplattor- med fickor

V7 Attache Slim tabletväska- röd

Det sista förslaget för idag är V7 Attache Slim väska för surfplattor upp till 10″. Denna väska är också röd och ser mycket snyggt ut- vem kan motstå den? Denna perfekta julklapp skyddar bra din iPad eller någon annan tablet, har ett mjukt innerfoder för din tablets skärm och innehåller flera fickor för kablar, laddare osv. Detta iPad tillbehör har ett handtag för att vara även mer praktisk. Hon kommer att vara nöjd med väskans tunna design.

0

Kommentarer är stängda.