Söndag Septiembre 24 2017

MyTrendyPhone presenterar vinnarna för december månad i 3 olika tävlingar

01.16.2015 från · Lämna din kommentar 

Precis som tidigare så har MyTrendyPhone även denna månad anordnat tre olika tävlingar där man haft möjlighet att vinna mycket värdefulla priser. Vi har nu dragit vinnarna, så här är våra lyckliga vinnare nedan:

skriv en recension och du är automatiskt med

vinnare i MTP tävling

Dag Rune Larsen är vår lyckliga vinnare av ett presentkort på hela 5000 kronor för att handla hos på MyTrendyPhone. Dag Rune kommer från Norge. Här är en liten kommentar gällande vinsten: “This came as a positive surprise. I was not aware that I could win 5000 kr by writing a review of a product. I will recommend MyTrendyPhone.no to everyone I know..” Vill du också vara med och tävla om denna galna vinst på 5000 kronor, så är det så enkelt som att lämna en kommentar om produkten som du har köpt hos oss, och du är automatiskt med!

Vinn en iPhone 6 Plus här

vinnare i Club TrendyLioudmila Shlykov kommer från Tyskland och är nästa stolta ägare av en iPad Air 2 som MyTrendyPhone gett bort som vinst i den populära tävlingen i Club Trendy. Hon skrev såhär bland annat: This is a great surprise at the beginning of the year! I am really happy about winning the iPad Air 2. And on this occasion I must express praise to “meintrendyhandy”: great offers, great service, fast delivery and premium quality. That makes shopping fun!

Kanske blir det just du som vinner en iPhone 6 Plus i vår Club Trendy tävling i januari, så vi vill fastslå att du inte missar denna chans.

Maria Carlsson vann ett presentkort på 1000 kronor, för att handla valfria tillbehör och varor på vår webbshop. Hon prenumererat på vårt nyhetsbrev, och voila så vann hon en tusenlapp! Var med och vinn nästa månad. Prenumerera på vårt nyhetsbrev här: http://www.mytrendyphone.se/shop/external/pages/se/newsletter.asp

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!