Onsdag Oktober 18 2017

MyTrendyPhone presenterar: Samsung Galaxy S8 Active prototyp!

05.26.2017 från · Lämna din kommentar 

Vi har hittat läckta bilder på vad som verkar vara den nya, ruggade och tuffare versionen av Samsungs absoluta flaggskeppsmodell, och handlar då om Samsung Galaxy S8 Active.

Efter att den så efterlängtade Galaxy S8:an släpptes för ett tag sedan, går det bara framåt i ryktesvägarna gällande Samsungs kommande modeller. Det nya flaggskeppet kom med ett antal världsnyheter som tog oss med storm, bland annat med den nya, ramlösa ”Infinity” displayen som går från kant till kant. Detta gör att hemknappen numera sitter på baksidan, eftersom den inte får plats på skärmen.

 

Nya S8 Active

Källa: mobil.se

 

 

Efter releasen så har det direkt cirkulerat rykten om en tåligare version av nya S8:an, som högst troligen kommer att heta S8 Active. Hos Wireless Power Consortium har vi hittat detta bildbeviset som kommit ut tillsammans med en modellbeteckning: SM-G892A. Vi kan se att även denna display verkar täcka hela framsidan, åtminstone vad vi kan se på bilden. Dock blir det inte riktigt så ramlöst som på den ”vanliga” Galaxy S8, vad detta beror på kan vi inte vara säkra på men en kvalificerad gissning är att det inte kan vara helt ramlöst på Active- modellen då den ska tåla lite stryk och dessutom vara militärgraderad. Detta gör att telefonen också kommer att bli aningen tjockare än originalversionen. Dessutom ser vi att skärmen inte är böjd, och även detta har att göra med att en böjd skärm går sönder mycket lättare än en ordinär.

 

Baksidan på Active tlefon

Källa: galaxys8info.com

 

 
Designen påminner enligt vissa om LG:s nya flaggskepp G6, och vi kan inte annat än att hålla med om detta. De grövre, fysiska knapparna på fronten ser vi inte på denna bild, och det kan ju vara lite av en besvikelse för oss som verkligen utnyttjar telefonen i alla typer av förhållanden exempelvis när det är riktigt blött.

Tyvärr så ser det (i dagsläget) ut som att Samsung primärt riktat sig in på AT&T:s amerikanska kunder, och det är där som lanseringen då kommer att ske och på denna marknad som det ska satsas. Huruvida Active modellen kommer till Sverige återstår att se, den senaste modellen som såldes på vår marknad var den gamla goda Samsung Galaxy S5 Active.

 

Samsung Galaxy S5 Active

Källa: phonearena.com

 

Vad säger ni, vill ni att Samsung lanserar denna extra tåliga Galaxy S8 Active i Sverige?

1

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!