Torsdag Oktober 19 2017

Pepp inför MWC 2017 och allt vi förväntar oss

02.24.2017 från · Lämna din kommentar 

Snart är det återigen dags för Mobile World Congress, världens största mobilmässa som traditionellt äger rum i Barcelona. Evenemanget samlar mobilbranchens jättar samt mobiläskare från hela världen som reser till Spanien för att njuta av denna 4-dagars show. Programmet är superspännande varje år och består av en hel del intressanta konferenser, fantastiska utställningar och andra kreativa evenemang som lockar tusentals besökare till mässhallarna.

MWC17

Källa: mobileworldcongress.com

Mobilgiganter som Samsung, LG och Huawei brukar vänta till denna årliga mässa för att presentera sina nya flaggskeppsmodeller. På tal om detta, vad kan vi egentligen förvänta oss under MWC 2017? Vi ger en kort översikt över möjliga nyheter, överraskningar och andra händelser som vi faktiskt hoppas på.

 

Här är våra förväntningar inför Mobile World Congress 2017

 

  • Inte direkt Samsung Galaxy S8.. Som vi har förstått så har Samsung gett upp releasen av den nya Galaxy S modellen inför nästa veckas evenemang (tvärtemot föregående år) men däremot så talas det om en ny tablet som kan komma att dyka upp. Med tanke på att de flesta verkligen hade hoppats på en ny smartphone från Sydkorea, så känns denna info lite besvikande, men vi får vänta ett par dagar till och se! Glöm inte att du hittar den i vår kategori med Samsung mobiler så fort den kommit ut. Kanske blåser de hatten av oss med någon annan supercool mobilpryl!

 

  • Om inte Samsung kommer släppa sitt flaggskepp under årets MWC, så tänker LG absolut göra det! (enligt alla rykten). Vi Android-fans kan komma att bli häpnade under kommande dagar eftersom det surras mycket om att Seouls andra jätte har investerat rejält i att lyxa till deras nästa smartphonemodell, nämligen LG G6. Det talas om en större skärm utan kanter, dubbla kameror och en betydligt mer slimmad design, men vi ska inte gissa alltför mycket. Återstår att se väldigt, väldigt snart!

 

  • Nokias stora comeback är något som (tro det eller ej) miljontals fans väntar på! Ja, ni hörde rätt, HMD Global tänker lansera nya Nokia 3 och Nokia 5 (6:an har redan avslöjats för den kinesiska marknaden, dock ingen annanstans). Men mest spännande av alla modeller kommer nog inkamationen av gamla goda Nokia 3310 att vara! Det var inte ens en smartphone, så vi tycker att det kommer att vara mycket intressant att se den i en ny, uppdaterad version samtidigt som vi är säkra på att den kommer att slå nya försäljningsrekord!

 

Nokia 3310 comeback

Hur kommer den nya Nokia 3310 att se ut?

 

 

  • När det gäller Sony så finns det många frågetecken i luften. Det är lite oklart vad de ska hitta på och presentera under årets MWC i Barcelona med tanke på att vi först trodde att Z-serien är på väg att försvinna. Däremot så överraskade de med Xperia XZ modellen som kom ut i september förra året så nu är vi ännu mer förvirrade och osäkra på Sonys nästa steg. Det återstår att se ifall de släpper en ny Z6 under mobilmässan och glädjer sina fans runt om i världen.

 

  • Det finns faktiskt höga förväntningar kring Huawei. Förra året presenterade de modellen P9 under MWC och den blev en stor framgång. Genom en videoteaser som släpptes på YouTube för ett par dagar sedan har företaget lovat oss en uppföljare till P9, nämligen nästa stora flaggskeppsmodell Huawei P10 som inte direkt visas i videon utan hellre kittlar de med vår fantasi och lämnar oss att vänta otåligt på nästa veckas stora evenemang. Pepp, pepp!

 

Låt oss gärna veta om dina förväntningar kring årets Mobile World Congress! Kommer du att vara på plats kanske?

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!