Torsdag Oktober 19 2017

Moshi Muse skyddande iPad fodral

12.18.2012 från · Lämna din kommentar 

iPad fodral från Moshi

Sedan iPad lanserades har tillverkarna utvecklat lämpliga iPad tillbehör. Detta gäller särskilt iPad skal och fodral som är de mest populära tillbehören för iPad. Ett bra exempel är Moshi Muse fodral till iPad 3 / iPad 4. Fodralet ger inte mer än vanligt skydd mot repor och stötar.

Även om det är ganska vanligt, är Muse fodral tillverkat i material av högsta kvalitet och stor hantverksskicklighet. Yttre lagret består av ett mjukt material som är mycket bekvämt att hålla i och ser bra ut oavsett vilken färg du väljer – falk grå eller lila. Fodralet har ett magnetlås och ingen dragkedja. Den flik som döljer dessa magneter är omväxlande färgad, ger en fin duotone effekt. Dessutom garanterar flik fullt skydd för din iPad.

På insidan har Moshi Muse Moshis Terahedron mikrofiber material som inte bara skyddar iPad mot repor, utan det kommer också att hålla iPad skärm ren. Det finns även en extra ficka för adaptrar och kablar. Om du planerar att använda ett anständigt antal tillbehör för att resa, bör du överväga packa dem någon annanstans.
Tack vare sitt mycket rimliga pris, är Moshi Muse iPad fodral en bra rekommendation för alla iPad användare. Naturligtvis finns det iPad 3 / iPad 4 fodral som erbjuder bättre skydd och funktionalitet, men om du använder din iPad hemma, är Moshi Muse fodral utformat för dig.

Moshi Muse iPad 2 / iPad 3 / iPad 4 fodral

Moshi Muse fodral till iPad 2,3,4

Moshi Muse iPad fodral är kompatibelt med iPad 2, 3 och 4. MyTrendyPhone erbjuder detta fodral i grå eller lila. Moshi Muse finns också för MacBook 13 “(grå, lila och svart) och MacBook Air 11″ (grå). Alla dessa modeller finns i vår online butik. Detta iPad 4 fodral är också perfekt som en julklapp till alla iPad ägare.

0

Kommentarer är stängda.