Onsdag Oktober 18 2017

Lyxiga Sena Hampton läder plånbok till iPhone 5

05.27.2013 från · Lämna din kommentar 

Vi är vana vid att förvänta oss bara de bästa läderfodralen från den välkända tillverkaren av mobiltillbehör, Sena, så den här gången finns det inga undantag heller. Sena Hampton plånbok fodral till iPhone 5 definieras av lyx och stil och är utformade för er med förfinad smak.

Sena Hempton plånbok läderfodral

Sena Hampton iPhone 5 läderfodral

Läder som används i tillverkning av Hampton iPhone fodral är av högsta kvalitet och känns otroligt skönt vid beröring. Dessa iPhone 5 fodral finns i flera moderiktiga mönster och färger, men den här gången presenterar vi dig Croco svart fodral till iPhone. Bortsett från den eleganta svarta färgen med krokodil mönster som gör det till ett verkligt blickfång, har Sena iPhone 5 fodralet också egenskaper av en plånbok. Med tre fack för kreditkort eller kontanter, är detta Sena läderfodral till iPhone 5 mycket bekvämt och funktionellt.

Sena Hampton Samling Plånbok Läderfodral till iPhone 5

För att försäkra att din iPhone 5 hålls på ett ställe, har tillverkaren skapat en dold rem- stängning, vilket föreställer en trevlig detalj. Du kan använda enheten medan den är i fodralet, tack vare öppningarna för högtalaren, kameran, laddningsporten och alla andra viktiga funktioner i iPhone. För att hitta mer iPhone 5 tillbehör besök MyTrendyPhone webbutik och välja det du mest gillar.

0

Kommentarer är stängda.