Onsdag Oktober 18 2017

LifeProof skal till iPhone 5- Det bästa i sin kategori

06.27.2013 från · Lämna din kommentar 

Även om Apple ersatte glas på baksidan med ett kraftigare aluminium på iPhone 5:s baksida, är det fortfarande inte den mest hållbara smartphonen.

Lifeproof iPhone 5 skal- smutssäkert, vattentätt, stötsäkert

Design och funktioner

Det ser ut och känns som ett vanligt, icke- robust skal, vilket är ett plus, definitivt. Skalet finns i svart, vitt, cyan, brunt, och magenta.
Det finns två samverkande plastbitar, med ett klart plast skärmskydd inbyggt på framsidan. Det finns också ett klart plast fönster på baksidan av LifeProof iPhone 5 skalet som exponerar Apple- logotypen.

LifeProof för iPhone 5 med inbyggt plast skärmskydd

Annars får man upphöjda knappar som möjliggör att man kan använda alla funktioner på iPhone, samtidigt som en förslutningsbar dörr och en plugg täcker Lightning porten och hörlursuttaget längs den nedre kanten.
Det är ett av de få helt vattentäta iPhone 5 skalen, men man måste testa det först i vatten innan man börjar använda det. Skalet är också stötsäkert, smutssäkert och snösäkert.

smutssäkert, stötsäkert  vattentätt skal till iPhone 5

Sammanfattning

LifeProof har återigen lyckats skapa ett robust skal utan bulk som brukar följa med ett sådant robust skydd. Det är tunnare och lättare än skalen från Otterbox och andra robusta konkurrenter, och inget av dem erbjuder fullt vattentätt skydd.

Se alla modeller av iPhone 5 skal som MyTrendyPhone erbjuder: #

0

Kommentarer är stängda.