Tisdag Septiembre 26 2017

LG G Watch R2 klocka på väg?

12.09.2014 från · Lämna din kommentar 

Det verkar att MWC 2015 ska vara ett center för tekniska innovationer en gång till. En av gårdagens hetaste nyheter var HTC Hima som kommer att presenteras i mars 2015 och idags är det en enhet som många gadgetnördar kommer att gilla. Det är en LG G Watch R2 klocka.

Gillade du G Watch eller G Watch R så kommer du vänta med spänning på den nya modellen.

en ny smartklocka från LG

Enligt rykten kommer LG att lansera efterträdare till G Watch R som släpptes i oktober. Den kommer med en liknande design men det inte kommer att bli några stora förändringar som själva kodnamnet visar utan endast några förbättrningar. Den största skillnaden kommer att bli 4G LTE förbindelse. Mest troligt är att klockan kommer att ha ett system som liknar Samsung Gear S, där enheten kan funka på egen hand dvs oberoende av smarttelefoner eller surfplattor, med hjälp av en inbyggd radio men det är inte känt om enheten kommer att erbjuda samtal över uppgifter som G Watch R gör nu. Just nu har endast Samsung Gear S denna funktion.

I framtiden kommer vi att se om den blir framgångsrik som dess företrädare samt om den ska komma med fler intressanta funktioner som kan väcka stor uppmärksamhet under nästa år.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!