Tisdag Septiembre 26 2017

LG G Flex 2: En självläkande böjd skönhet!

01.06.2015 från · Lämna din kommentar 

Igår presenterade LG sitt nya flaggskepp LG G Flex 2CES mässan 2015 i Las Vegas, USA.

LG:s böjda smarttelefon

 

Smartphonen är en böjd telefon som kommer i färgerna flamencorött samt platinumsilver. Den har fyra böjda linjer: Både på fram- och baksidan samt på toppen och botten. Detta gör telefonen både elegant och praktisk, men även mer tålig och lätthanterlig.

Mobilen har en ”flexibel” och tålig FHD 5.5- tumsskärm. Skärmen är LG:s P-OLED display med en upplösning på 1080p. Den är skyddad med ett glas utvecklat av just LG som även påstås vara 20% tåligare än ett Gorilla Glass 3.

Bakkameran är på hela 13MP inklusive dual-LED blixt, laser autofocus och en avancerad OIS+ (optisk bildstabilisering). På framsidan på Flex 2:an sitter det en 2.1MP kamera, som gör att du lättare kan ta en selfie med en enda handgest upp till 1.5 meters avstånd. Flaggskeppet kör Android 5.0 Lollipop och har den kraftaste 64-bitars Qualcomm Snapdragon 810 åttakärniga processorn med 2GB RAM.

Batteriet är böjt, har kapaciteten 3000mAh som laddas väldigt kvickt och skyddas med ett skal som är…. just det, självläkande!

Tror du att Flex 2:an kommer bli en av de allra bästa mobilerna under 2015, eller kan vi förvänta nyare modeller som kommer att vara än mer innovativa?

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!