Torsdag Oktober 19 2017

Låt Lookout skydda din enhet och personuppgifter

08.07.2014 från · Lämna din kommentar 

Med tanke på att många av oss har en massa värdefulla uppgifter på våra iPads är det ganska viktigt att “försäkra” dem. Och vi vill inte tänka på vad som händer om bara vår iPad försvinner. Med hjälp av Apples Hitta min iPad funktionen kan du lokalisera en borttappad enhet via GPS och via iCloud kan du automatiskt säkerhetskopiera ditt konto samt inställningar. Men vi rekommenderar en annan lösning.

en bra lösning för säkerheten

Lookout är en kombination av flera säkerhetsfunktioner i en app så ifall du tappar bort din iPad kan du logga in på lookout.com och sätta igång larmet. Appen lagrar även enhetens lokalisering innan batteriet blir helt tomt samt säkerhetskopierar alla dina kontakter och informerar dig om din iOS-version ska uppdateras.

Hur man ställer in Lookout?

det är bra att tänka på säkerheten av din iPad

  1. När du startar appen behöver du slå på Platstjänster. Detta fixar du i Inställningar.
  2. För att aktivera platstjänster måste du skapa ett konto gratis på lookout.com. På detta sätt kan du finna enheten ifall den blir stulen. Trycka på Registrera för att börja.
  3. Du behöver uppge din e-postadress och lösenor och trycka på Skicka.
  4. När du är inloggad får du frågan om du vill låta appen skicka meddelanden om något misstänkt hänt. Tryck på OK om du tillåga detta.
  5. I kategorin Support kan du hitta alla FAQ frågor.
  6. Om du vill säkerhetskopiera dina kontakter till lookout.com klicka på knappen Backup och därefter Aktivera.
0

Kommentarer är stängda.