Tisdag Septiembre 26 2017

Lås upp din Mac med bara en knackning på din iPhone

11.08.2013 från · Lämna din kommentar 

Mac- och iPhone- ägare behöver inte mer låsa upp sina datorer med ett lösenord. Nu finns det ett lättare sätt att göra det: en app som låter dig låsa upp din Mac genom att enkelt knacka på telefonen. Denna iPhone app kallas Knock.

Om du behöver lämna din dator ensam ett tag och inte vill att dina kollegor eller någon annan har tillgång till din dator, kommer du att låsa den, eller hur?

Allt du behöver göra för att låsa upp din Mac är att knacka på en parad iPhone. De två enheterna är anslutade via Bluetooth Low Energy, vilket erbjuder telefonen att automatiskt detektera ihopkopplade datorn när den närmar sig- Man ska få en notis på skärmen.

iPhone app_ Konock

Det är så enkelt att använda denna app och det tar bara ett par minuter att sätta den upp. Först behöver du väcka din dator och sedan borde du få notis på ansluten iPhonen. På datorn skulle det stå ditt användarkonto och den gröna ringen runt det. Knacka två gånger på din telefon (framsidan eller baksidan, båda två fungerar bra) och datorn blir upplåst. Appen behöver vara öppen i bakgrunden, men inte vara aktiv igång, för att det ska fungera.
Kompabilitet:  iOS 7.0 eller senare.

0

Kommentarer är stängda.