Tisdag Septiembre 26 2017

Lär dig ett nytt språk med hjälp av din smartphone!

08.30.2013 från · Lämna din kommentar 

Vill du lära dig ett nytt språk eller fräscha upp dina kunskaper om språk? MyTrendyPhone Sverige rekommenderar en rolig språk- app som kallas Duolingo och som är tillgänglig för iPhone / iPod touch, iPad och Android.

Duolingo är ett fantastiskt program som är gratis och reklamfri. När du laddar ner appen får du möjlighet att registrera dig som en ny användare eller logga in med ditt Facebook-konto. Då får du möjlighet att välja mellan engelska, tyska, portugisiska, spanska, franska och italienska. Denna app rekommenderas för att fräscha upp glömda språkkunskaper och också att lära sig en grundläggande nivå av ett nytt språk.

duolingo app
Appen erbjuder ett roligt sätt att lära dig ett språk, och det fungerar som ett slags spel – du måste skriva en ordentlig mening, gissa ett okänt ord genom att välja rätt bild, etc.

Varje nivå innehåller ett visst antal hjärtan, som du förlorar om du svarar fel. När du förlorar alla hjärtan, måste du börja lektionen igen. Du kan också få hjälp om du är osäker på ett visst ord – klicka på ordet för att förklara.

duolingo app

Duolingo är ett av de bästa programmen av denna typ för både Android och iOS-användare.

0

Kommentarer är stängda.