Torsdag Oktober 19 2017

Kula iPad tillbehör- fodral till iPad

02.17.2012 från · Lämna din kommentar 

Denna text gäller alla som har köpt en iPad, men också de som tänker på att köpa en. Idag har vi extremt moderna och vackra iPad tillbehör att erbjuda er: det är två iPad fodral.

Det första fodralet vi vill presentera er är Coolbananas Smartguy läderfödral som finns på vår webbutik i olika färger, bland annat i choklad. Det är tillräckligt att man bara ser detta fodral- ord är inte nödvändiga här. Trots detta faktum ska vi skriva några rader om detta iPad fodral. Det är viktigt att veta att detta fodral är handgjort. Coolbananas iPad läderfodralet är utgjort av fin kohud och inre fodret är utgjort av microfiber som du kan använda för att rengöra din skärm. Det tycks att det är tillräckligt med berättelsen – bara titta på bilden!

 

Smartguy iPad fodral

Coolbananas Smartguy iPad fodral

Den andra produkten är ett slags annorlunda fodral- det handlar om Dicota Padcover iPad fodral. Denna etablerade tillverkare lanserade detta ovanliga grå/rosa fodral som utgjordes av ull och akryl med fina läderdetaljer som ser vackert ut. Det är också enkelt att dra iPad ut ur fodralet.

 

PadCover-fodral

Dicota PadCover fodral till iPad

Det finns andra nödvändiga  tillbehör till iPad på vår webbutuk bland annat iPad skal, iPad laddare, batterier osv.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!