Löradg Oktober 21 2017

Kensington PowerLift reservbatteri/docka för iPhone 4 / 4S och iPod Touch

10.09.2012 från · Lämna din kommentar 

iPhone 4 / iPhone 4S tillbehör som är på samma gång praktiskt och har flera funktioner är alltid intressant att ha. Vi försöker alltid att hitta mest intressanta tillbehör för våra läsare och kunder och idag har vi valt något riktigt intressant – ett reservbatteri som kan fungera både som ett stativ och en docka. Produkten är kompatibel med både iPhone och iPod Touch och den kallas Kensington – Powerlift docka och reservbatteri.

iPod docka

Kensington Powerlift iPhone och iPod docka

Powerlift docka är inte bara kompatibel med iPhone 4 och 4S, men också med iPhone 3G och 3GS, och naturligtvis med iPod touch. Detta iPhone 4S / iPhone 4 tillbehör har ett inbyggt 1200 mAh batteri för snabb laddning av din Apple-enhet så att du kan njuta av din favorita spellista eller titta på dina favoritfilmer och chatta med dina vänner.

iphone och ipod reservbatteri

Powerlift från Kensington

En integrerad iPhone dockningskontakt och en inbyggd USB-kabel är mycket praktiska för synkronisering och uppladdning. Det finns också en LED-indikator som visar hur mycket energi som finns kvar. Kensington Powerlift synkroniserar också din iPhone eller iPod när den är ansluten till din Mac eller PC.

För dem som letar efter en multifunktionell produkt /stativ, docka, batteri/ är Kensington PowerLift backup-batteri ett praktiskt iPhone och iPod tillbehör värt att köpa.

0

Kommentarer är stängda.