Löradg Oktober 21 2017

Karaoke Night, någon?

05.29.2015 från · Lämna din kommentar 

Allt du behöver är din smartphone, en mikrofon, en högtalare och en app.

karaoke

De flesta hemmafester ser mer eller mindre likadana ut nuförtiden (om det inte är någon form av temafest). Du anländer till någons hem, dricker och äter lite, tittar på ett par olyckliga själar som dansar helt för sig själva hälften av kvällen, pratar med ett par av dina vänner (och undviker samtidigt andra) och lämnar sedan någon gång under nattens gång. Såklart finns det alltid någon som ropar “karaoke!” på nästintill varje fest, och då tänker du: “hmm varför inte, bra idé!”. Det som saknas är utrustningen som behövs för att du ska kunna sjunga ut dina favorit 70- och 80-tals hits!

Sanningen är den – att en karaokemaskin kan vara hur dyr som helst, och dessutom kan den tillslut bara stå där i vardagsrummet och samla damm efter ett tag. Men MyTrendyPhone kommer nu att visa er en enkel lösning på detta, allt som behövs är din smartphone och ett par tillbehör! Läs följande steg med noggrannhet, och du är redo för en fantastisk kväll:

1. En bärbar karaoke mikrofon

mikrofon för karaoke

Vad är detta? En drömgadget för alla som älskar att sjunga!

Den är liten, lätt att bära med sig och kan anslutas till både iOS och Android-enheter. Med denna bärbara mikrofon i din väska eller ryggsäck, kan även du starta en improviserad karaokesession precis när du vill, enkelt och smidigt!

2. En riktig rockstjärnehögtalare

Rockstjärnehögtalare
Låt din röst höras!

Vad är detta? Denna AeroSkull Bluetooth Högtalare är ett perfekt komplement för alla karaokeälskare: den ser riktigt cool ut, ger ut ett fantastiskt ljud och du kan även använda den för att ta emot handsfree-samtal. Vill du imponera på dina vänner? Då är denna högtalare det givna valet!

3. Starta partyt med en karaoke-app

App för karaoke
Det finns massvis med karaokeappar ute på marknaden för både Android och iOS, så det blir lite upp till dig att välja vilken som fungerar bäst för just dig. Sing!Karaoke är en av dessa appar, och är väldigt populär med en katalog på över 1300 låtar! När vi även kan påstå att du har möjligheten att spela in dina framföranden, är denna app svår att motstå. Även Sing! är gratis, men för att riktigt njuta av appen, kommer du antagligen att behöva göra ett par “in-app” köp.

Andra populära karaokeprogram: Yokee, Red Karaoke, StarMaker.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!