Onsdag Oktober 18 2017

Julklappstips för damer med stil

12.05.2013 från · Lämna din kommentar 

Om du vill överraska dina nära och kära med några exklusiva julklappar i år, har MyTrendyPhone några bra idéer.

Här är julklapptips för alla män som har en speciell person. Oavsett om det är din fru, flickvän, mamma, syster eller din bästa väninna, kommer dessa julklappstips säkert att imponera på dem alla. Speciellt om du letar efter stiliga och trendy julklappar.

Lila Nikon Coolpix L27 kamera

Tack vare mycket tillförlitlig bildbehandlingsteknik och en 16,1- megapixel sensor, kommer några av dina värdefulla minnen att behållas för evigt tack vare Nikon Coolpix L27 kamera. För att inte nämna dess snygga metallkropp i lila- damerna kommer att älska den!

MacBook Air 13 ” Sena Folio Läderfodral

MacBook Air Sena Folio läderfodral

Detta Folio läderfodral från Sena i Croco Röd kommer att vända din laptop till en snygg modeaccessoar. Plus, detta exklusiva Sena fodral kommer med 4 kreditkort platser, 1 ID- kortplats, en stor och 2 medelstora multifunktionella fickor- extra fickor är alltid bra för en affärskvinna.

Sony Smartwatch med Swarovski element

Lyxig Sony Smartwatch med Swarovski ElementDenna eleganta Smartwatch från Sony dekorerad med Swarovski element är en perfekt kombination för alla trendiga damer. Android Smartwatch kommer att hålla dem uppdaterade om Facebook- inlägg, tweets, e-post och texter, och allt detta med stil, tack vare Swarovski element inbäddade i Armband.

iPhone 5S- Guld

iPhone 5S 16GB - Guld

MyTrendyPhone Sverige erbjuder denna Apple iPhone 5S smartphone i sofistikerade guldversionen till ett speciellt julpris, med 5 % rabatt!

0

Kommentarer är stängda.